Ihmisläheistä palvelua

jo vuodesta 1991

 

Olemme kivialan yritys Tampereen Teiskosta, reilun puolentunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Vahvuutenamme on laaja kivialan osaaminen. Vankalla käsityötaidolla ja uudenaikaisilla koneilla varmistamme laadukkaan ja kilpailukykyisen lopputuloksen.

Tuotteisiimme kuuluvat hautakivet, rakennuskivet ja kivitasot. Valmistamme kivituotteita niin yksityisille kuin yrityksille ja kaupungeillekin. Kotimaiset hautakivet sahaamme ja hiomme itse.

Kivitasot valmistamme mittatilaustyönä. Kauttamme löytyvät laadukkaat ja edulliset tasot keittiöön, kylpyhuoneeseen ja apukeittiöön.

Hautakivet suunnittelemme ja valmistamme asiakkaan toivomusten mukaan. Teemme myös hautakivien lisänimen kaiverruksia, oikaisuja ja puhdistuksia / entisöintejä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tuotteistamme!

Kivimies vapaalla

 

Hautakivet

Yksilöllinen hautakivi kertoo meille ja tuleville polville tarinaa pois menneestä läheisestä ja tuo meille paikan jossa voimme rauhassa hiljentyä ja muistella läheistämme.

Lue lisää!

Kivitasot

Luonnonkivitasoissa yhdistyvät kestävyys, helppohoitoisuus ja tyylikkyys. Laadukas ja ajaton kivitaso kestää äidiltä tyttärelle.

 

Lue lisää!

Rakennuskivet

Kotimaisesta kivestä valmistettu rakennuskivi on pitkäikäinen ja näyttävä valinta. Meiltä saat esim. graniittiset rappu- ja sokkelikivet ja kivimuurit.

Lue lisää!

PERTTI HOKKANEN

 

Vehokyläntie 218

34270 Velaatta

 

Toivomme, että sovitte tapaamisajan etukäteen, sillä osa työstämme tapahtuu hautausmailla. Näin vältytte turhalta käynniltä.

Huom. Navigaattorin käyttäjä! Useimmat navigaattorit neuvovat Tampereen suunnalta tultaessa kääntymään liian aikaisin pienille teille. Aitolahden jälkeen käänny oikealle vasta kun tulee tienhaara jossa lukee KAANAA ja ILMAILU- ja MOOTTORIKESKUS. Jyväskylätien risteyksestä / rampista tähän Kaanaan risteykseen on matkaa noin 34 km.